Qui som?

Qui som? Simplement un grup d’aficionats  a la BTT que acostumem a pedalar per les diferents comarques tarragonines. Ens agrada suar junts el maillot almenys un dissabte al mes.

D’on som? Del Baix Camp (Reus, Cambrils…), de la Conca de Barberà (l’Espluga), del Baix Penedès (El Vendrell), del Tarragonès (Tarragona) de l’Alt Camp (Valls, Alcover Picamoixons,…), del Barcelonès (sí! fins i tot tenim seguidors de Barcelona) i segur que ens deixem alguna població i comarca.

Qui pot ser de btttarragona? Tothom que ho desitgi i vulgui conèixer les nostres comarques en Btt.

Puc comprar el mallot de la btttarragona?  Sí, posa’t en contacte amb nosaltres a info@btttarragona.com

Com són les rutes que fem? Les sortides normalment duren entre  2,30 i 4,00 hores pedalant, i acostumen a tenir alguna pujada respectable (entre 300 i 700 metres de desnivell ascendent) situada al principi o a la meitat de la sortida (mai al final). De vegades (si podem)  hi ha algun sender amb poca o mitja dificultat, o pista més complicada,  de manera que sigui accessible i divertit a l’hora.

On i quan fem les rutes? Les anem alternant per diferents comarques tarragonines. Oficialment comencem la temporada al setembre, procurant els mesos més freds de l’hivern fer les rutes més properes al mar, i els mesos més càlids ens endinsem a l’interior o als punts més alts de les nostres comarques. Normalment les fem els dissabtes al matí, encara que també alguna  pot coincidir en diumenge.

 Anima’t i vine a pedalar amb nosaltres!